titloi

12/6/15

Ευρωπαϊκό Γυναικών: Let's play.... Ζωντανά στο Μακεδονία TV στις 6:00μ.μ.

Στη μάχη του Ευρωμπάσκετ ρίχνεται σήμερα η εθνική γυναικών όπου συμμετέχει στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης, οι αγώνες του οποίου πραγματοποιούνται στην Οράντεα της Ρουμανίας. Εκεί και συγκεκριμένα στο «Arena Antonio Alexe» η Ελλάδα, που σήμερα έχει ρεπό, στις 6μ.μ. (Μακεδονία TV) θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.
 Οι διεθνείς είναι πανέτοιμες γνωρίζοντας ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ξέρουν πολύ καλά ότι για να πετύχουν το στόχο τους, θα πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεκινήσουν δυνατά τη διοργάνωση.

Δικαιουλάκος:  «Πάθος και καρδιά στην άμυνα»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζώρτζης Δικαιουλάκος έχει πίστη στις δυνατότητες των παικτριών του και δεν το κρύβει. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Έφτασε αυτό που ονειρευόμαστε και παλεύαμε εδώ και δύο χρόνια. Η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε κυρίως με ευχαρίστηση. Το είπα και στα κορίτσια. Πρέπει να μπούμε και να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας εδώ. Το στρες και το άγχος σκοτώνει τον αθλητή. Να έχουμε ευχαρίστηση στην επίθεση και μεγάλο πάθος και καρδιά στην άμυνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι αντιμετωπίζουμε, ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε καλά και τι όχι. Τις αδυναμίες μας εννοώ και πως θα τις καλύψουμε. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και αυτή η πίστη βγαίνει από τις προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα. Πολύ έντονες, πολύ καλές παίκτριες και έξυπνες. Από την άλλη δεν παραγνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες με αθλήτριες που αγωνίζονται εδώ και χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο στα πρωταθλήματά τους και στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο  WNBA. Παρόλα αυτά, όμως, γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Και αυτό που μπορούμε να κάνουμε πάντα είναι η  έκπληξη. Αν δεν την πετύχουμε τουλάχιστον θα είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας ότι προσπαθήσαμε».