titloi

7/6/15

Νατάσσα Γκοτζή: «Θα τα δώσουμε όλα στο Ευρωμπάσκετ»

Σε ρυθμούς… Ευρωμπάσκετ κινούνται όλοι στην εθνική γυναικών. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται και οι διεθνείς είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην Οραντεα της Ρουμανίας, εκεί που θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της Ελλάδας.


Η Νατάσσα Γκοτζή μίλησε στο επίσημο site της ΕΟΚ για την προσπάθεια που έχει κάνει ως τώρα η εθνική  ομάδα. «Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας φτάνει στο τέλος της. Απομένουν δύο μέρες για την αναχώρηση για το Ευρωμπάσκετ, το μεγάλο μας ραντεβού. Νομίζω ότι όλοι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια το μήνα που πέρασε και ο κόουτς έχει βγάλει τα συμπεράσματα του. Δώσαμε πολύ δυνατά φιλικά με εξαιρετικές ομάδες όπως η Ισπανία, η Γαλλία και η Σερβία. Νομίζω ότι είδαμε τις αδυναμίες μας και ποια είναι να πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας. Τώρα αυτό που απαιτείται είναι πειθαρχία, μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και να τα δώσουμε όλα για τη χώρα μας και την εθνική ομάδα».
Σχετικά με τον όμιλο που θα αγωνιστεί η εθνική η 28χρονη πλέι μέικερ ανέφερε». «Σίγουρα είναι ένας όμιλος ανοιχτός. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι σχεδόν ισάξιες, οπότε τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εμείς ξεκινάμε με ρεπό, ενώ οι άλλες ομάδες θα έχουν παιχνίδια. Θα είναι ένα μειονέκτημα για μας που θα δώσουμε τέσσερα συνεχόμενα ματς, αλλά δεν είναι κάτι που μας φοβίζει. Το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία είναι αυτό που έχει τη μέγιστη σημασία και θα τα δίνουμε όλα κάθε μέρα για το καλύτερο».
Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κρατούν χαμηλούς τόνους. Άπαντες γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα με την Νατάσσα Γκοτζή να τονίζει χαρακτηριστικά. «Στόχος μας είναι αναμφίβολα να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό».