titloi

4/6/15

Α1 Ικάρος Καλλιθέας :Στεφάνου ,Γιγουρτάκη και τρεις σημαντικές μεταγραφές στις κορασίδες

Η πρόθεση του Ικάρου Καλλιθέας να δώσει μια νεανική πνοή στο φετινό του ρόστερ έγινε ολοφάνερη από νωρίς . Η ομάδα του Γιώργου Ρουμπελάκη μετά την ανανέωση με την 20χρονη φόργουορντ  Βάσω Παπαϊωάννου που κλείνει ήδη 10 χρόνια στον σύλλογο ανακοίνωσε την απόκτηση της 18χρονης κόμπο γκαρντ Άννας- Μαρίας Στεφάνου και της 19χρονης Κρητικιάς γκαρντ Νίκης Γιγουρτάκη που και οι δύο αγωνίζονταν πέρυσι στην Α1 με την Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα . 

Δύο εξαιρετικά ελπιδοφόρες νεαρές αθλήτριες με προοπτικές .Η Στεφάνου είχε σε 17 αγώνες 305΄ συμμετοχής , 13/41 διπ., 3/15τριπ., 10/23 βολ., 26 ριμπ., 16 ασίστ , 8 κλεψ. ενώ η Γιγουρτάκη αγωνίστηκε ελάχιστα στην γυναικεία ομάδα συμμετέχοντας κυρίως στην ομάδα νεανίδων του τριφυλιού . Η Στεφάνου είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες υποδομών  και κατέκτησε με τον Ίκαρο το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στα Γρεβενά το 2013, πήρε χάλκινο μετάλλιο με τον Αθηναϊκό το 2012 ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΟΝΑ  . Η Γιγουρτάκη προέρχεται από τον ΟΑΑ Ηράκλειο και αγωνίστηκε στην Εθνική παγκορασίδων το 2011 


Αξίζει να προσθέσουμε ότι ήδη έγιναν σημαντικές μεταγραφές και στην ομάδα κορασίδων με την προσθήκη τριών σημαντικών αθλητριών της Κατερίνας Κρεμμύδα από το Π. Φάληρο, της Κωνσταντίνας Στεφάνου και  Βάλλιας Κορδαλή από την Τερψιθέα Γλυφάδας ενώ θα ανακοινωθούν και άλλες σύντομα.