titloi

19/6/15

A1 Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου :Ανανέωσαν Μίχου-Ξάνθου-Πανταζή- στις υποδομές η Γκουζίνη -γυμναστής Ρουσσόπουλος

Ο Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο των αθλητριών Μαρίας Μίχου, Μαρίας Ξάνθου και Ελεάνας Πανταζή.Το τεχνικό δίδυμο Μαυρίδη - Λαγοπόδη θα ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο εργοφυσιολόγος- γυμναστής Βαγγέλης Ρουσσόπουλος ως υπεύθυνος ενδυνάμωσης και βελτίωσης της απόδοσης της Γυναικείας ομάδας καθώς και της ομάδας των Νεανίδων. Διετέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης στην Ανόρθωση της Κύπρου (2001-2002) στον ΑΠΟΕΛ (2002-2003) και κατά την χρονική περίοδο 2006 - 2009 εργάστηκε ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη Χολαργού με άνοδο στην Α1, κατάκτηση της 4ης θέσης και συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 


Από το 2004 ως πρόσφατα συνεργάσθηκε επιτυχώς με πληθώρα αθλητών ομαδικών αθλημάτων με σκοπό την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Επίσης ειδικεύτηκε στην επαναφορά αθλητών στο υψηλό επίπεδο μετά από τραυματισμό ή αποχή για μεγάλο χρονικό διάστημα από την άσκηση. 

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά, ο Γ.Σ. Κρόνος καλωσορίζει τη Βασιλεία (Λία) Γκουζίνη η οποία 
αναλαμβάνει την ενδυνάμωση και βελτίωση απόδοσης των τμημάτων κορασίδων -παγκορασίδων του συλλόγου. Ως παίχτρια έλαβε μέρος σε 64 αγώνες της Εθνικής Ελλάδος 
Γυναικών σημειώνοντας 344 πόντους. Συμμετείχε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (EuroBasket) του 2003 και 2005. Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο με τα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ καθώς και 1 πρωτάθλημα με τον Αθηναϊκό.

Βοηθός προπονητή στις Γυναικείες ομάδες του Πανιωνίου και της ΦΕΑ, ενώ διετέλεσε 5 χρόνια βοηθός και γυμνάστρια στην ανδρική ομάδα του Πανελευσινιακού (Α1).

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους! 

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με τη σύνθεση της γυναικείας ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.