titloi

3/6/15

Α2 «Οικογένεια» και νιάτα το μοντέλο στα Μελίσσια-Ανανέωσε ο Κουκής

Η Διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, για έναν ακόμα χρόνο, την ανανέωση της συνεργασίας της με το προπονητικό team της γυναικείας ομάδας, Γιάννη Κουκή, Νίκο Κουτρουμπή και Ιάσονα Μανιατόπουλο, με στόχο τη συνέχιση της απόλυτα θετικής πορείας της περσινής χρονιάς.



Έχοντας ως βάση τον περσινό κορμό της ομάδας, έχουν ήδη συμφωνήσει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Σύλλογο, οι Κέλλυ Καραβέλη, Πόπη Ζακυνθινού, Άννυ Κοιλιαρίδη, Μάρια Καπερώνη και Χρύσα Δούρου. Επίσης, συνεχίζοντας τη νεανική ανανέωση της ομάδας, έχουν ήδη προωθηθεί στην πρώτη ομάδα οι «μικρές» Βαρβάρα Αστέρου και Ρόδη Κάββουρα, οι οποίες παράλληλα με τη γυναικεία ομάδα θα συμμετάσχουν και στο τμήμα νεανίδων, ενώ ήδη γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας με ταλαντούχες παίκτριες μικρότερης ηλικίας.


Ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015-16 και καθώς οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, η πίστη και η αισιοδοξία για μια ανταγωνιστική πορεία είναι μεγάλη, συνεχίζοντας να υποστηρίζεται με συνέπεια το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες, το οποίο αποδίδει καρπούς.

Νέος Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας, ανέλαβε ο Υπεύθυνος Υποδομών/Ακαδημιών και Ταμίας του Συλλόγου, Γιάννης Χαντζόπουλος και έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενέργειες για την εξεύρεση χορηγών και υποστηρικτών για τη νέα περίοδο. Παράλληλα ο Σύλλογος εξακολουθεί να δίνει μεγάλος βάρος και στις υποδομές του γυναικείου μπάσκετ, την ανάπτυξη των οποίων έχει αναλάβει για 5η συνεχόμενη περίοδο, ο εκ των προπονητών της γυναικείας ομάδας, Γιάννης Κουκής.

Να σημειωθεί πως στα Μελίσσια υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό παιδιών Ακαδημίες στην Αττική με συνολικά 350 παιδιά σε κορίτσια και αγόρια, ενώ υπεύθυνος προπονητής του αναπτυξιακού στα τμήματα των αγοριών είναι ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής των κλιμακίων της ΕΣΚΑ, Γιώργος Καλαϊτζής.