titloi

12/6/15

Ευρωπαϊκό Γυναικών: «Να βγάλουμε καρδιά και ψυχή»

Το σύνθημα του φετινού Ευρωμπάσκετ γυναικών είναι το «play with heart» (παίξε με καρδιά) και οι Ελληνίδες παίκτριες αυτό έχουν σκοπό να κάνουν αύριο και τις υπόλοιπες φυσικά ημέρες στην Οράντεα της Ρουμανίας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ιταλία.


Η Άρτεμις Σπανού μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση είπε χαρακτηριστικά. «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμη σαν ομάδα να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Η Ιταλία παίζει σήμερα το πρώτο της παιχνίδι εναντίον της Λευκορωσίας, όποτε θα μπορέσουμε να την δούμε καλύτερα και να έχουμε μια εικόνα για αύριο. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες, πανέτοιμες θα έλεγα και ανυπομονούμε να παίξουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, να κάνουμε αυτό που μας έχει πει ο κόουτς και από εκεί και πέρα να βγάλουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας στο γήπεδο, για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».
Η Ζωή Δημητράκου με την σειρά της αρκέστηκε να πει: «Το αυριανό ματς είναι καθαρά στα μέτρα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις, αν θες να κάτι παραπάνω και στη συγκεκριμένη περίπτωση να περάσεις στην επόμενη φάση».