titloi

18/6/15

Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Παραλίκας και Μαύρος αναλύουν την Τσεχία

Μετά το σημερινό ρεπό η εθνική γυναικών συνεχίζει αύριο τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ απέναντι στην Τσεχία. Οι συνεργάτες του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, Σάκης Παραλίκας και Ανδρέας Μαύρος μιλούν για την αντίπαλο της Ελλάδας και το τι θα πρέπει να κάνουν οι διεθνείς για να φτάσουν στη νίκη.



Ο Σάκης Παραλίκας αρχικά τόνισε: «Η Τσεχία είναι μια ομάδα που έρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Λευκορωσία. Έχει ψηλά κορμιά που κάνουν πολλές αλλαγές στα σκριν και στα πικ εν ρολ. Σουτάρει πολύ καλά απ’ έξω. Αυτό που διαθέτει είναι η μαχητικότητα της δικιάς μας ομάδας και υστερεί πολύ σε τακτική. Ελπίζω πως αύριο θα βρεθούμε σε καλή μέρα και θα κάνουμε μια μεγάλη νίκη».
Ο Ανδρέας Μαύρος με τη σειρά του υποστήριξε: «Η Τσεχία παραδοσιακά είναι μια καλή ομάδα, η οποία βασίζεται στο περιφερειακό σουτ, το οποίο ψάχνουν να το βρουν μέσα από κάποια συστήματα και από αρκετά πικ εν ρολ. Είναι μια ομάδα που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί σουτάρουν όλες οι παίκτριες και ο προσανατολισμός μας είναι πως θα μπορέσουμε να σταματήσουμε το κομμάτι αυτό. Έχουμε στο μυαλό μας κάποια αμυντικά πλάνα. Όσον αφορά στο επιθετικό πρόβλημα που έχουμε, θα δούμε τα λάθη μας σε βίντεο, θα επισημάνουμε κάποια προβλήματα που έχουμε και θα είμαστε πιο έτοιμοι και καλύτεροι στο κομμάτι αυτό στο ματς με την Τσεχία».