titloi

7/6/15

Α1 Νίκη Λευκάδας: Ανανέωσαν: Ψυχογυιού και Χαιριστανίδου

Η άνοδος στην Α1 δεν ήταν κάτι που βασίστηκε στην τύχη. Η Νίκη πέτυχε τον στόχο της ποντάροντας πολλά στο ότι έχτισε ένα οικοδόμημα πάνω σε στέρεες βάσεις. Ακόμη και τώρα που τα μυαλά θα μπορούσαν να πάρουν “αέρα” εξαιτίας του άλματος προς τα… σαλόνια, οι διοικούντες τη Νίκη όχι μόνο δεν προχωράνε στο “ξήλωμα” του περυσινού ρόστερ, αλλά κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσουν τις “κολώνες” του.



Οι προτάσεις ανανέωσης της συνεργασίας που έγιναν προς την Μαντώ Ψυχογυιού και την Αντιγόνη Χαιριστανίδου φανερώνουν την θέληση για την διατήρησή τους στην ομάδα, καθώς το τεχνικό τιμ αναμένεται να στηρίξει πολλά και τη νέα σεζόν στην εμπειρία και τον τρόπο παιχνιδιού των δύο αθλητριών. Οι δύο παίκτριες που έδωσαν πολλά για την επίτευξη της ανόδου με την παρουσία τους κατά την διάρκεια της σεζόν που έληξε, είπαν το “ναι” στην πρόταση της διοίκησης και πάνε μαζί με τη Νίκη και στην Α1.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν μικρές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με αθλήτρια που θα έρθει από σύλλογο των Αθηνών και αγωνίζεται στην θέση “5”, ενώ σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις με φόργουορντ (4άρι) που την συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις.


πηγή: http://www.lefkadaweb.gr/