titloi

7/6/15

A2 Νότου: Στον Ίκαρο Καλλιθέας Ευμορφοπούλου - Ρουμπελάκη-Στεφάτου

Τρεις ακόμη σπουδαίες μεταγραφές έκανε η γυναικεία μας ομάδα και μεγάλωσε η παρέα μας με τρία βαριά χαρτιά . Είναι πλέον κοντά μας η  31χρονη πόϊντ γκαρντ Ευαγγελία Στεφάτου (από Ζωγράφου) ,η  34χρονη γκαρντ  Άννα Ρουμπελάκη (από Προφ. Ηλία)   και η  29χρονη φόργουορντ Σίσυ Ευμορφοπούλου (από Προφ. Ηλία). Τα ονόματα, η ιστορία τους  και η εμπειρία και των τριών κοριτσιών τα λένε όλα για την τεράστια ενίσχυση του συλλόγου μας  που πραγματοποιεί το ισορροπημένο σχέδιό του της ενίσχυσης με ταλαντούχες νεαρές αλλά και  έμπειρες .

Η Ευμορφοπούλου είπε: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα για το γυναικείο και νοιώθω πιο ώριμη από ποτέ . Θέλω να συμβάλλω στους στόχους του συλλόγου ,  για να διακριθούμε.». Η Ρουμπελάκη τόνισε: «Έχω ξαναπαίξει  στην Καλλιθέα και  ήταν εύκολο να επιστρέψω και να φτιάξουμε όλες μαζί κάτι αξιόλογο.». Τέλος η Στεφάτου εξήγησε : « Είμαι βέβαιη ότι η επιλογή μου θα δικαιωθεί αφού θα υπάρχει οικογενειακό κλίμα και γνωρίζω όλα τα κορίτσια . Έχω πολλά να προσφέρω και σίγουρα θα τα καταφέρουμε…»  
Ο σύλλογός μας θα ανακοινώσει σύντομα και το νέο διοικητικό σχήμα αλλά και κάποιες ακόμη μεταγραφές που θα ενισχύσουν τον σύλλογο .