titloi

4/6/15

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη των σωματείων της Α1 Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ η συζήτηση για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων από Τερψιθέα και Ιπποκράτη, των οποίων το μέλλον είναι αβέβαιο! Και θα γίνει ακόμη πιο αβέβαιο μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην σύσκεψη . Οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ λοιπόν εξήγησαν ότι υπάρχει αλλαγή καταληκτικής ημερομηνίας για τις δηλώσεις συμμετοχής των  σωματείων της Α1 από τις 30 στις 20 Ιουνίου 
Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει ως τα μέσα Ιουλίου . 
Επίσης όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό και ανακοινώθηκε και επίσημα  η ΕΟΚ καταστάλαξε στις δύο ξένες αθλήτριες 
Επίσης καταργούνται οριστικά  τα πλέϊ άουτ για την κατάταξη στις θέσεις 5η-8η ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τα πλέϊ οφ να ξεκινούν από 0-0 και να μην μετράνε τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου . Αυτό πάντως δεν αποφασίστηκε οριστικά απλά υπάρχει θετικό από τα σωματεία και θα τεθεί στα υπόψιν της ΕΟΚ με δεδομένο μάλιστα ότι η διάρκεια του πρωταθλήματος συρρικνώνεται αισθητά.
Κατά τα άλλα τίποτα νεότερο παρά μόνο υποσχέσεις για εύρεση χορηγού, για προώθηση προϊόντος, τηλεοπτικής στέγης (πάλι σε θεωρητικό επίπεδο) .
 Την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Β΄ αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, ο ταμίας Δημήτρης Μπασούρης, το μέλος του ΔΣ Γιάννης Αλεξόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος εθνικών ομάδων Κώστας Μίσσας, ενώ το «παρών» έδωσαν και οκτώ  εκπρόσωποι των ομάδων(από τις δέκα της Α1).
Υπήρξε  διάλογος εκφράστηκαν ανησυχίες και έπεσαν προτάσεις . Οι παράγοντες της ομοσπονδίας δεσμεύτηκαν για την αναβάθμιση και αρτιότερη διοργάνωση του πρωταθλήματος και όλες οι προσπάθειες τους θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.



πηγή: http://www.sportshero.gr/basket