titloi

22/9/13

Δύο φιλικά παιχνίδια για Ελληνικό και Πρωτέα Βούλα (video)

Συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την φετινή σεζόν της Α1 μπάσκετ γυναικών, το Ελληνικό και ο Πρωτέας Βούλας τέθηκαν αντιμέτωποι τόσο το Σάββατο (21/9) όσο και την Κυριακή (22/9), σε δύο φιλικά παιχνίδια.
Παρά τον προπονητικό χαρακτήρα που είχαν και οι δύο αναμετρήσεις, οι ομάδες έδειξαν όπως και οι άλλες που πραγματοποιούν φιλικά παιχνίδια, πολύ μεγάλη διάθεση και το μόνο που μαρτυρούσε ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα, ήταν οι εμφανίσεις, που ήταν αυτές τις προπόνησης.
Το Σάββατο στο κλειστό του Ελληνικού, η περσινή δευτεραθλήτρια του πρωταθλήματος νίκησε με 60-58 με καλάθι που πέτυχε στα τελευταία 2'', ενώ στο Κυριακάτικο φιλικό που έγινε στην Βούλα νικητής ήταν ο Πρωτέας με σκορ 59-58, δείχνοντας και σε αυτό το παιχνίδι πολύ δυνατός.
Ο προπονητής της ομάδας της Βούλας Αλέκος Δάγλας, δήλωσε στο sportshero.gr: «Το Ελληνικό είναι πολύ ενισχυμένο σε σχέση με πέρσι και με μία ξένη η οποία είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα και δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις.»


Το sportshero.gr, σας παρουσιάζει HD Video με στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Σαββάτου εδώ