titloi

28/9/13

Στον ΒΑΟΛ Χίου η Ελένη Σολωμού

Στον ΒΑΟΛ Χίου θα αγωνίζεται  τη  νέα αγωνιστική  περίοδο η Ελένη Σολωμού. Η έμπειρη παίκτρια που έχει ύψος 1.83, είναι 28 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις  «4-5», θα βοηθήσει την ομάδα του νησιού στην προσπάθειά της για  άνοδο στην  Α2. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Ο ΒΑΟΛ Χίου ανακοινώνει την απόκτηση της Ελένης Σολωμού που προστίθεται στο ρόστερ της Γυναικείας Ομάδας του Συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.
Η εμπειρη αθλήτρια (28 ετών,1.83 υψος) εχει συμμετάσχει με πολλές ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες όπως ΔΑΣΑΛ (Α1), ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Α1), ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Α2), ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Α2), ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Α2), ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Α2) ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα του ΕΥΝΙΚΟΥ(πρώην ΔΑΣΑΛ).
Η Ελένη Σολωμού θα ενισχύσει το ΒΑΟΛ στο τοπικό πρωτάθλημα και εφόσον ο ΒΑΟΛ αναδειχθεί πρωταθλητής Χίου, θα είναι μαζί στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Γυναικών.
Έτσι ο ΒΑΟΛ ολοκληρώνει τις φετινές μεταγραφικές του κινήσεις στις Γυναίκες και ελπίζει ότι με το υπάρχον πλούσιο χιώτικο δυναμικό και με την προσθήκη των 3 αθλητριών εκτός Χίoυ (Θεοδώρου,Γριμπαβιώτη,Σολωμού) θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του.