titloi

26/9/13

Α1 Άρης : Παρουσίασε χορηγό και την Αμερικανίδα Όλιβερ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη παρουσίασε σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης το νέο χορηγό ονόματος της ομάδας, την εταιρία ELGEK και την ξένη που θα έχει το ρόστερ της, την Αμερικανίδα Μόνικ Όλιβερ.
Στην εκδήλωση, το λόγο έλαβε πρώτα ο υπεύθυνος των τμημάτων  μπάσκετ, Βασίλης Παλιάντζας, ο οποίος αφού καλωσόρισε την εταιρία ELGEK και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της εταιρίας  κ. Παναγιώτη Γεωργούδη τόνισε ότι είναι  σημαντικό ότι σε μια τόσο δύσκολη οικονομική  συγκυρία να διαφημίζεται   μια εταιρία μέσω του  τμήματος γυναικών του συλλόγου.  Στην συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στην  εταιρία .
Ο ιδιοκτήτης της  ELGEK κ. Γεωργούδης  που μίλησε αμέσως  μετά ανέφερε ότι στην πρώτη του κουβέντα πριν  από δύο μήνες  με τον  Βασίλη Παλιάντζα και μετά την περσινή χορηγία στο τμήμα  του  βόλεϊ, αποφάσισε στα πλαίσια  των 100 χρόνων του συλλόγου να βοηθήσει και να διαφημιστεί  από το γυναικείο μπάσκετ. «Ο Αρης  θα πάει φέτος πολύ καλά, ελπίζω όσο γίνεται καλύτερα», ήταν  τα λόγια του.
Η νέα ξένη παίκτρια του Αρη Μονίκ ή «Μο» Όλιβερ τόνισε«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Απολαμβάνω την παραμονή και όσο περνάει ο καιρός  μαθαίνω καλύτερα τις συμπαίκτριές μου και την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα να συνεργάζομαι με έναν πολύ καλό προπονητή και ελπίζω να είμαστε δυνατές μέσα στο παρκέ. Είχα πάρει τις πληροφορίες ,ου για την ομάδα και αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση. Ελπίζω και εγώ να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται».
Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός, αφού καλωσόρισε τη νέα παίκτρια του Άρη και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους: «Είμαι σίγουρος ότι η Μο, αφού έτσι αρέσει να τη λένε, θα μας βοηθήσει. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και παίκτρια. Είναι τιμή για μένα που θα να είμαι προπονητής στα 100 χρόνια του συλλόγου και εύχομαι να πάμε ένα σκαλί παραπάνω από πέρσι. Κρατήσαμε το βασικό κορμό και είναι χαρά μας να έρχονται δίπλα στην ομάδα άνθρωποι όπως ο κ.Γεωργούδης. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, να είστε κοντά στο γυναικείο μπάσκετ, αξίζει τον κόπο».
Τέλος ένα από τα βασικά στελέχη του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, η Εύα Κατωπόδη, ευχήθηκε καλή  επιτυχία στην ομάδα και τόνισε ότι είναι  πολύ σημαντικό το γεγονός ότι  είναι πολύ  περισσότεροι άνθρωποι δίπλα στο τμήμα. Ευχήθηκε υγεία σε  όλους, ενώ τέλος  έδωσε το αισιόδοξο μήνυμά της αναφέρονται  ότι «είμαστε πολύ πιο δυνατοί  από πέρυσι και ελπίζω  να πάμε ψηλότερα».


 Πηγή : tsiotrasblogspot.gr