titloi

22/9/13

2ης μέρα του τουρνουά Τζίνα Καζαντζίδου νίκες για Παναθηναϊκό και Αθηναικό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 62-49 τον Κρόνο Αγ. Δημ. στο δεύτερο χθεσινό ματς της 2ης μέρας του τουρνουά  Τζίνα Καζαντζίδου . Οι νικήτριες χωρίς την Γέμελος αλλά και την Χριστινάκη (έλειψε και με τον Αθηναϊκό) πήραν στο β΄ διαφορά ασφαλείας και δεν απειλήθηκαν . Η Ντέλβα είχε ένα μικροτραυματισμό και δεν έπαιξε πολύ ενώ ο Παππάς χρησιμοποίησε για πολύ λίγο την Κάθριν Χάρι που ήταν σε καθαρά αναγνωριστικό επίπεδο έξω από τα νερά της και δεν μπορεί να κριθεί .

Θετικό για τον ΠΑΟ ότι Δίελα , Σλούκα ,  Κοσμά και Χρονοπούλου είχαν καλή απόδοση ενώ στον Κρόνος φάνηκε  αυτή τη φορά  η απουσία της Σπαθάρου αφού δεν είχε λύσεις επιθετικά με Μίχου Λουκάτου  Καλαμπάκου και Χιώτη  να ξεχωρίζουν .


Μόνο για ένα δεκάλεπτο έπαιξε καλά ο Αθηναϊκός και επιβλήθηκε του Ικάρου Καλλιθέας με  61-46 . Η ομάδα της Καλλιθέας ήταν ανταγωνιστική για 33 λεπτά και ήταν πίσω στο σκορ αλλά σταθερά  σε απόσταση βολής (46-42) . Εκεί μέτρησε  η κούραση των έμπειρων αθλητριών  και ο νεανικός ενθουσιασμός των μικρών . Παράλληλα η Κρίσι Γκίβενς  ήταν εντυπωσιακή και έκανε τη διαφορά οπότε ο Αθηναϊκός  βρήκε τον τρόπο και με σερί 15-0 καθάρισε η νίκη της ομάδας του Βύρωνα που είχε εκτός δωδεκάδας τραυματίες τις   Σεμανιάκου και Πολιτοπούλου ενώ δεν έπαιξε η Νίξινα (στη  δωδεκάδα η Αγκάνη) .

Ο Ίκαρος ήταν καλός αμυντικά αλλά άστοχος στην επίθεση κάτι αναμενόμενο με βάση το μικρό ρόστερ από τις πιο έμπειρες και τα συνεχόμενα ματς  . Άλλωστε ο Αθηναϊκός χωρίς σήμερα να βγάλει μάτια έχει μεγαλύτερο βάθος αξιόλογες αθλήτριες  και χωρίς να είναι η ομάδα που νίκησε τον Παναθηναϊκό ασφαλώς ήταν ανώτερος .   Η διακύμανση πάντως  προδίδει και την εικόνα του ματς (18-16, 31-26 , 44-40, 61-46) . Θυμίζουμε ότι και αυτό τον αγώνα κάλυψε ζωντανά σε livestreaming η ιστοσελίδα sportshero.gr . Πολύ καλή η διοργάνωση αλλά σίγουρα το άλυτο πρόβλημα στον ηλεκτρονικό πίνακα (έσβηνε διαρκώς και το ματς γινόταν με χειρός) δημιούργησε εκνευρισμό στις ομάδες και ερωτηματικά στην κερκίδα . Κρίμα …
Δεκάλεπτα : 18-16, 31-26, 44-40 , 61-46
Διαιτητές :, Ζακεστίδης , Ουσταμπασίδης
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ( λειβάδης , Μάλαμα) Σταμάτη 8, Καλογήρου 2, Κωστοπούλου Δάμο 2, Βαζαίου , Παπαϊωάννου , Κολλάτου 6 , Βαρμπάνοβα 15, Γιαννακοπούλου 2, Νιάρχου , Κυριακοπούλου 11(1)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αποσκίτης Κουτσούμπας): Τζεγιαννάκη 3(1) , Γκίβενς 25 , Καμμένου 2, Βλάνη 2, Κασάπογλου 5 , Αξιοπούλου 2, Παπαμιχαήλ 2 , Κουτανίτη , Μέλνικα 7, Μοσχοπούλου 2 

Κυριακή 22/9
18:00 Παναθηναϊκός-Ικαρος Καλλιθέας
20:00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Αθηναϊκός