titloi

14/9/13

Δύο ήττες για την Ζωή στο Τρούτνοφ

Δύο ήττες σε δύο αγώνες υπέστη η νέα ομάδα της Ζωής Δημητράκου Νάντεζντα Όρενμπουργκ στο τουρνουά που διοργανώνει η τσεχική Κάρα Τρούτνοφ .Το τουρνουά έχει την ονομασία ΜΕΚRSCUPκαι είναι αφιερωμένο στην μνήμη των αδικοχαμένων Πέτερ Τάμποντι  και Φούζι Άκος της Ουγγρικής Γκιόρ . Μετέχουν στον όμιλο της Νάντεζντα η διοργανώτρια Τρούτνοφ , η Σλοβακική Ρουζομπέροκ και η Πολωνική Πολκοβίτσε και στον άλλο όμιλο Ντιναμό Κουρσκ , USKΠράγα Βίσλα Κρακοβίας και Βάσσερμπουργκ (εκεί αγωνίζεται η γνωστή μας Φινλανδέζα Τίινα Στεν ).
Στον πρώτο αγώνα με την πρωταθλήτρια Πολωνίας  Πολκοβίτσε η Νάντεζντα έχασε 60-59 και η Δημητράκου πέτυχε 7π. (3/6διπ., 1/2βολ.) Στον χθεσινό αγώνα ηττήθηκε με 79-65 από την Σλόβακική Ρουζομπέροκ μετά από κακή εμφάνιση (ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο που οι Σλοβάκες έκαναν σερί 23-9) αν και η Ζωή τα πήγε καλά με 15π. (5/8διπ., 5/6 βολ.) . Στην Ρουζομπέροκ αγωνίζονται η κορυφαία χθες Σλοβένα πόϊντ γκαρντ Καταρίνα Ρίστιτς (πέρασε από τον Αστέρα Εξ.) με 19π. (4/7διπ., 1/3τρ., 8/10βολ.) , η επίδοξη –αν και χλωμό- Στέφανι Μέρφι 10π.(5/10διπ. ) και η Νάντια Πάρκερ (πέρασε για ένα φεγγάρι από την ΦΕΑ)  με 6π. (3/6διπ.) .
Σήμερα η Ζωή αγωνίζεται στον τελευταίο αγώνα των ομίλων με την Τρούτνοφ στις 15.30 και όλοι οι αγώνες μεταδίδονται σε livestreaming .

Το επαναλαμβάνουμε :Ο αγώνας Νάντεζντα Όρενμπουργκ Κάρα Τράτνοφ είναι στις 15.30 (ώρα Ελλάδας σήμερα Σάββατο)  και αν θέλετε να δείτε την Ζωή Δημητράκου τότε πατήστεtvcom.czκαι θα δείτε τον αγώνα σε livestreaming όπως και όλους τους αγώνες του τουρνουά .