titloi

11/9/13

Α1 Αναγέννηση Ν. Ρυσίου : Σημαντική ενίσχυση με Γκαβριλόφσκα η Αναγέννησης Ν. Ρυσίου

Οι νεοφώτιστοι στην Α1  Αναγέννηση Ν. Ρυσίου απέκτησαν την Σκοπιανή Μόνικα Γκαβριλόφσκα (1.89μ., “3-4″) που την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Κύπρου αγωνιζόμενη με τη φανέλα της ΑΕ Λάρνακος.
Η 36χρονη αθλήτρια είναι γνώριμη των ελληνικών παρκέ καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από τη ΜΕΝΤ, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Μ. Αλέξανδρο. Επίσης η Γκαβριλόφσκα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον ευρωπαϊκό χώρο καθώς έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Τσεχίας, της Γερμανίας και της Κροατίας έχοντας κατακτήσει μάλιστα και την Ανδριατική Λίγκα.
Το νέο απόκτημα της Αναγέννησης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση της Ελένης Καφαντάρη. Άλλωστε με την προσθήκη της Γκαβριλόφσκα η ομάδα του Ρυσίου θωρακίζει σημαντικά τη ρακέτα της καθώς μαζί με την Φαίδρα Σκιαδοπούλου αναμένεται να αποτελέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο κοντά στα καλάθι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με την κόουτς του Ρυσίου να βλέπει με ικανοποίηση όλες τις παίκτριες της να ανταποκρίνονται στις οδηγίες της. Στόχος του συλλόγου είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου προκειμένου να κερδίσει με αξιοπρέπεια την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.