titloi

15/9/13

Α1 Ελληνικό : Μπόνη: «Θα κατακτήσουμε τους τίτλους»

Η Μαριρόζα Μπόνη, ένα από τα βασικότερα στελέχη του ρόστερ του Ελληνικού μίλησε στο insidesports.gr 

Για την προετοιμασία του Ελληνικού, τα σημεία στα οποία επικεντρώνεται η coach Καπογιάννη και τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί:
H προετοιμασία πάει πολύ καλά, όλα κυλούν ομαλά. Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας, έχουμε δουλέψει αρκετά τη φυσική μας κατάσταση και επικεντρωνόμαστε κυρίως στην αμυντική τακτική και στις επιθετικές συνεργασίες. Όσον αφορά  τους φιλικούς αγώνες, έχουμε κλείσει κάποια φιλικά στην Αθήνα και στις 27-29/9 θα συμμετάσχουμε στο διεθνές τουρνουά στην Κω.
Για τη νέα ξένη της ομάδας, την Λικέντρα Τζόνσον:
Πρόκειται για μια εξαιρετική παίκτρια και έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Είμαι σίγουρη πως θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Είναι μια ολοκληρωμένη παίκτρια, οπότε πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
Για το νέο πρωτάθλημα, και τις βασικές συν-διεκδικήτριες του τίτλου, τον Παναθηναϊκό,  τον Αθηναϊκό και τον Πρωτέα:
Οι ομάδες φέτος είναι πιο δυνατές από πέρυσι, άρα το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Σίγουρα οι τρεις αυτές ομάδες ξεχωρίζουν, έχουν κάνει πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις και είναι ενισχυμένες. Πιστεύω όμως στο τέλος της χρονιάς η ομάδα μου θα είναι αυτή που θα έχει κατακτήσει τους τίτλους. 

Πηγή : http://www.insidesports.gr/