titloi

15/9/13

A1 Αθηναικός : Γεύμα στους "Πρωταθλητές" (pics)

Η παρουσία του προέδρου του Αθηναϊκού, Γιέσπερ Ουίκστρομ, στην Ελλάδα και τα γενέθλια της αρχηγού, Θάλειας Κασάπογλου, ήταν η ιδανική ευκαιρία, προκειμένου την Τετάρτη το βράδυ να γίνει το πρώτο γεύμα της ομάδας.
Το ραντεβού είχε δοθεί στο εστιατόριο "Πρωταθλητές" -επιλογή καθόλου τυχαία- και όλοι φρόντισαν να είναι συνεπείς. Οι παίκτριες, το τεχνικό τιμ, ο Γιέσπερ Ουίκστρομ, οι αδερφοί Γιάννης και Σωτήρης Ντάνος, ο δήμαρχος Βύρωνα,Νίκος Χαρδαλιάς, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ταραζώνας, ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Κώστας Πετρόπουλος, ο γενικός διευθυντής Σταύρος Γκαρανές και ο γιατρός της ομάδας Δημήτρης Τσούκας, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη νέα σεζόν, αλλά κυρίως να ευχαριστηθούν μια ζεστή βραδιά, όπου οι μπασκετικές οδηγίες μπήκαν στην άκρη.
Δήλωση Ουίκστρομ
Ο πρόεδρος του Αθηναϊκού, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Σουηδία, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας για τις εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και για τις φιλοδοξίες του: 
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό που έχω δει έως τώρα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, σύντομα θα γίνει φανταστική και πιστεύω πως θα πετύχει πολλά. Με σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και η επιτυχία θα έρθει".