titloi

30/9/13

Α1 Αθηναϊκός : Παπαμιχαήλ η δέκατη!!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Πελαγίας Παπαμιχαήλ. Πρόκειται για μια αθλήτρια που το όνομα και η διαδρομή της τα λένε όλα.
"Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συμφωνία με τον Αθηναϊκό και ελπίζω βήμα βήμα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Γίνεται σωστή δουλειά και σε επίπεδο οργάνωσης και σε αγωνιστικό επίπεδο, κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αρχής γενομένης από το ματς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Κρόνο" δήλωσε η διεθνής παίκτρια.
"Είναι ευτυχία για κάθε προπονητή να έχει στη διάθεσή του αθλήτρια με το επίπεδο και τις ικανότητες της Πελαγίας. Θαρρώ ότι η παρουσία της στον Αθηναϊκό δεν ανεβάζει μόνο το επίπεδο της ομάδας μας, αλλά συνολικά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος" υποστήριξε ο τεχνικός του ΑθηναϊκούΔημήτρης Αποσκίτης.
"Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω την Πελαγία, γιατί ήταν απόλυτα ειλικρινής στις μεταξύ μας συνομιλίες. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κυρίες του ελληνικού μπάσκετ. Την ευχαριστώ κι εγώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσο στον Αθηναϊκό, όσο και σε μένα προσωπικά" ήταν το μήνυμα του Κώστα Κεραμιδά από την Ουάσιγκτον.