titloi

9/8/14

Από το WNBA στο NBA....!!!! (video)

H Becky Hammon υπήρξε έξι φορές All Star και θεωρείται μία από τις 15 καλύτερες παίκτες που έχουν παίξει μπάσκετ στο WNBA. Από σήμερα είναι και μέλος του προπονητικού σταφ των San Antonio Spurs! Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ ανακοίνωσαν την πρόσληψη της 37χρονης σταρ του WNBA στο πόστο της assistant coach, μία πρόσληψη πάντως που ουσιαστικά θα έχει ισχύ μετά την απόσυρση της από το γυναικείο επαγγελματικό μπάσκετ.

Προς το παρόν η Hammon αγωνίζεται ακόμα στις San Antonio Silver Stars και διανύει τη 16η σεζόν της καριέρας της, αν και έχει ήδη ανακοινώσει ότι σκοπεύει να αποσυρθεί μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. “Ανυπομονώ να προστεθεί στο προπονητικό μας σταφ. Εχοντας παρατηρήσει τη δουλειά που έκανε με την ομάδα μας την προηγούμενη σεζόν, αισιοδοξώ ότι το μπασκετικό της IQ, η εργατικότητα της και τα προσόντα της στις διαπροσωπικές σχέσεις θα αποτελέσουν σπουδαίο όφελος για τους Spurs” δήλωσε ο Gregg Popovich μετά τη σχετική ανακοίνωση.


Πριν από μερικές μέρες οι Πρωταθλητές ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Becky Hammon, την πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει χρέη assistant coach στην ιστορία της λίγκας. Δείτε το VIDEO με την παρουσίασή της και θα καταλάβετε από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για μια κοπέλα αποφασισμένη να "επιβιώσει".