titloi

30/8/14

A2 Βορρά Νίκης Λευκάδας: Μαρία Μοσχοπούλου "θα μετρήσει η έδρα, το ταλέντο αλλά περισσότερο όμως θα παίξει ρόλο ο χαρακτήρας μας"

Στο πρόσωπο της Μαρίας Μοσχοπούλου βρήκε η Νίκη την παίκτρια που έψαχνε για να πλαισιώσει το ρόστερ της στις θέσεις “4” και “5”. Η εμπειρία της 30χρονης αθλήτριας και η παρουσία της τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό στόχο, είναι στοιχεία που μέτρησαν πολύ στην τελική απόφαση που έλαβαν οι διοικούντες τη Νίκη. Το πέρασμα της Μοσχοπούλου από ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 την σεζόν 2012-2013, αλλά και ο Αθηναϊκός της περασμένης χρονιάς, δείχνουν ότι η μεταγραφική κίνηση της Νίκης είναι επιπέδου Α1. Οι άνθρωποι του σωματείου ξέρουν πλέον ότι βάσει των όσων στοιχείων έχουν συλλέξει για την αθλήτρια, πέτυχαν να φέρουν στο σύλλογο μια παίκτρια που με την τεράστια εμπειρία της μπορεί να βοηθήσει τόσο εντός παρκέ, όσο και έξω από αυτό. Η Μοσχοπούλου κατάγεται από τον Πύργο, έχει ύψος 1.82 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ίφυτος, Ε.Α. Πατρών, Αθηναϊκός, Άρης Θήβας, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Ιπποκράτης Κω και Παναθηναϊκός. Η Μαρία Μοσχοπούλου μίλησε στο lefkadaweb.gr, παραχωρώντας έτσι την πρώτη της συνέντευξη ως μέλος της Νίκης.





 Γιατί επέλεξες τη Νίκη ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;
" Νίκη Λευκάδας. Άρα η λέξη “Νίκη” κάτι σημαίνει. Σχετικά με την κατηγορία, εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Γιατί όχι Α2. Επέλεξα να έρθω στο νησί γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα για εμένα. Για την ώρα, αν και είναι νωρίς, αισθάνομαι δικαιωμένη. Ο κόσμος είναι φιλόξενος, τα κορίτσια στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχουμε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις."


Στην Α2 έχεις να παίξεις χρόνια.
" Όντως, έχω να παίξω αρκετά χρόνια, ενώ στην Α2 του Βορρά θα παίξω για πρώτη φορά."


Η Νίκη έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά;
"Σίγουρα θα μετρήσει η έδρα, το ταλέντο επίσης είναι βασικό στοιχείο, περισσότερο όμως θα παίξει ρόλο ο χαρακτήρας μας. Αν καταφέρουμε και “δέσουμε”, αν βρεθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα."


Μίλησες για χημεία. Από αυτά που διακρίνεις τις πρώτες ημέρες, θα πάρει καιρό να επιτευχθεί η πολυπόθητη χημεία μεταξύ σας; 


"Δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλο το διάστημα. Εκτός γηπέδου μπορώ να πω ότι έχουμε δεθεί, άρα και μέσα σε αυτό δεν νομίζω ότι θα μας πάρει πολύ χρόνο. Οι προπονητές μας είναι πολύ καλοί, δουλεύουν σωστά, οπότε και αυτό θα βοηθήσει στην γρήγορη επίτευξη της χημείας μεταξύ μας."





Πηγή: lefkadaweb.gr