titloi

25/8/14

Α1 Παναθηναϊκός : Δηλώσεις Πρέκας για την κλήρωση του πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, καθώς και αυτή του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρώτη αγωνιστική για το Τριφύλλι ξεκινά… εκτός έδρας (5/10) με την ομάδα του Πέτρου Πρέκα να αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό.
Από τον Παναθηναϊκό παραβρέθηκε στην κλήρωση η αρχηγός, Τούλα Καλέτζου, η οποία μαζί με τον υπεύθυνο του τμήματος, Γιώργο Κουτσουμπό παρέλαβαν τα μετάλλια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, και τιμητικά το δίπλωμα ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παρών στην κλήρωση και ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Πέτρος Πρέκας, ο οποίος έκανε στο panathinaikos1908.gr το πρώτο του σχόλιο: «Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις σε ένα πρωτάθλημα με διάρκεια και συνεχείς αναμετρήσεις καλείσαι να παίξεις με όλους τους αντιπάλους καλά. Τώρα, όσον αφορά την πρώτη αγωνιστική επειδή είναι το πρώτο ματς και πάντα υπάρχουν εκπλήξεις, μετρά κυρίως ως στοιχείο στην ψυχολογία. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα παιχνίδια θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη, έχοντας πάντα τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πλευρό μας, ο οποίος αποτελεί για εμάς μια μεγάλη δύναμη».