titloi

21/8/14

Α2 Αρκάδι : Ανακοίνωσε 3 μεταγραφές- Πλευράκης : "Είμαστε αισιόδοξοι..."

Σε μια νέα εποχή μπήκε το Αρκάδι Ρεθύμνου το οποίο πλέον θα αγωνιστεί  στην Α2 Εθνική μετά την εκπληκτική τους χρονιά πέρυσι που κατέκτησε το πρωτάθλημα Γυναικών.Έτσι στην προετοιμασία που ξεκίνησε στο κλειστό της Κοιλάδας την Τετάρτη (20/8),  παρουσιάστηκε ένα νεανικό ρόστερ με  νεανίδες και μόνο αθλήτριες, που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του κόουτς Πλευράκη. 

Μία νέα φιλόδοξη προσπάθεια ξεκινά φέτος το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Αρκαδίου, που ως γνωστόν θα αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Η φιλοσοφία δεν διαφέρει από την γενικότερη που πρεσβεύει εδώ και πολλά χρόνια το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, και φυσικά αυτής θα ηγηθεί ο Κώστας Πλευράκης.
Στόχος όπως μας δηλώνει ο προπονητής της ομάδας η νεανική ομάδα του Αρκαδίου "να είναι ανταγωνιστική και ευχής έργον θα είναι η παραμονή στην κατηγορία".
Τα κομμάτια του παζλ που θα το συνθέσουν την νέα προσπάθεια του Αρκαδίου θα αποτελούνται απο νέες και εξαιρετικά ταλαντούχες αθλήτριες, μέλη των μικρών Εθνικών ομάδων και ο βασικός και άκρως επιτυχημένος κορμός της περυσινής ομάδας των Νεανίδων, θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της συμμετοχής στην Α2 εθνική κατηγορία.
Έτσι λοιπόν το Αρκάδι ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνής Εύης Τζουγκράκη και της ταλαντούχας Γεωργίας Καούκη απο τον ΟΑΧ καθώς και της φοιτήτριας γκαρντ από την ομάδα των Ιωαννίνων, Γεωργίας Μπάκα.


Ο προπονητής των επιτυχιών της ομάδας του Αρκαδίου σε δηλώσεις του στο kritikobasket.gr, τόνισε στις....προγραμματικές του δηλώσεις:
"Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΑ Χανίων για την παραχώρηση των δυο αθλητριών του.
Θα πραγματοποιήσουμε μια νέα προσπάθεια φέτος, ένα πραγματικά δύσκολο εγχείρημα.Οι απαιτήσεις της συμμετοχής σε μία εθνική κατηγορία είναι πολλές και φυσικά μεγαλύτερες από του παγκρήτιου πρωταθλήματος και ειδικότερα όταν γίνεται από μια ομάδα που θα αποτελείται αποκλειστικά από Νεάνιδες.
Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι με την δουλεία μας θα καταφέρουμε να γίνουμε ανταγωνιστική ομάδα.
Ξέρουμε ότι πολλοί μας θεωρούν το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.Εμείς όμως μέσα από την δουλειά μας και μόνο, με πίστη σε αυτό που κάνουμε , θα παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε όπως είπα να γίνουμε ανταγωνιστικοί, κι αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την παραμονή, αυτό θα είναι ευχής έργο.
Είμαστε νεανική ομάδα με ντόπια κορίτσια και το εγχείρημα είναι δύσκολο.Ελπίζουμε ότι ο κόσμος του Ρεθύμνου και της Κρήτης, να εκτιμήσει την προσπάθειά μας και να σταθεί δίπλα μας".


Πηγή : http://www.kritikobasket.gr