titloi

28/8/14

A2(Βορρά) Ολύμπια Λάρισας: Έναρξη προετοιμασίας για το γυναικείο της Ολύμπια Λάρισας-Τι δήλωσαν Κυριτσάκα, Σπυροπούλου, Κουτσουνούρη και Χαβαλέ


Αρχισε προετοιμασία για τη νέα σεζόν, το γυναικείο τμήμα της Ολύμπια Λάρισας με προσδοκίες και στόχους. Η Ολύμπια που θα αγωνίζεται και φέτος, στην Α2 Γυναικών, ξεκίνησε στο κλειστό της Νεάπολης την προετοιμασίας της, με όλες τις παίκτριες, παλιές και νέες να δίνουν το παρόν.



Τα κορίτσια του Σάββα Αραπατσάνη που ρίχνονται στη μάχη του κυπέλλου στις 14/9 απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης.

Δηλώσεις παικτριών

Μαρία Κυριτσάκα: «Μια νέα σεζόν ξεκινά με προσδοκίες. Εύχομαι σε όλες της συμπαίκτριες μου υγεία και να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια κατακτώντας όλους τους στόχους πρώτα τους ομαδικούς και μετά η καθεμία τους προσωπικούς».

Μαρία Σπυροπούλου: «Σε όμορφο κλίμα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, Όλες οι συμπαίκτριες μου είναι να διατεθειμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη φετινή χρονιά».

Ασημίνα Κουτσουνούρη: «Μια νέα χρονιά ξεκινάει με φιλοδοξίες για την ομάδα μου. Το κλίμα είναι πολύ θετικό για όλα τα κορίτσια. Ελπίζω να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μας για φέτος, παίζοντας καλό μπάσκετ και να βελτιωνόμαστε με τον καιρό. Τέλος, εύχομαι υγεία και προ σε όλο το team για αυτή τη νέα σεζόν».

Δήμητρα Χαβαλέ: «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν με πολύ όρεξη. Το κλίμα είναι θετικό και συνεργάσιμο και εύχομαι να παραμείνει έτσι. Σκοπός μας είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ και να βελτιωνόμαστε βδομάδα με τη βδομάδα. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια».