titloi

27/8/14

Α1 Ολυμπιακός Βόλου : Πρεμιέρα με όνειρα και ελπίδες για τον Ολυμπιακό Β. (photos)

Βάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών ξεκίνησε σήμερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου την προετοιμασία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας έγινε στο γήπεδο του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Νίκου Τσεκούρα και των μελών της διοικούσας επιτυροπής του τμήματος κ.κ. Αλέκου Μεταφτσή, Γιώργου Κουσιαρή, Βασίλη Παπαχρήστου, ενώ το παρών έδωσε και τομέλος της Επιτροπής μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ κα Ευγενία Φραγκούλη.



Τόσο ο κ. Τσεκούρας, όσο και τα μέλη της Επιτροπής μίλησαν στις αθλήτριες, τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και υποσχέθηκαν πως ο σύλλογος θα είναι δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλουν στο φετινό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης ευχήθηκε καλή χρονιά και ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας. Το κομμάτι της φυσικής κατάστασης ανέλαβε ο γυμναστής κ. Δημήτρης Θεοχάρης.





Το παρών έδωσαν οι καλαθοσφαιρίστριες Νίκη Ζέρβα, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Γεωργία Καποδίστρια, Μίνα Μπακρατσά, Ελένη Παρασχάκη, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Αρτεμισίου, Βιβή Ζαμπάκα, Έλλη Κατσιοπούλου, Εύη Κυριατζίδου, Ελένη Ζήτη, Ευτυχία Δεληγιάννη, Στεφανία Θωμά, Ελευθερία Γούλα, ενώ απουσίαζε η Άννα Ταντουρόφσκα που θα ενσωματωθεί στην ομάδα στο τέλος του μήνα.













Πηγή: http://www.goalpost.gr