titloi

19/8/14

Α1 ΑΕΣ Ελληνικού: H πρώτη του ΑΕΣΕλληνικού (video)



Μαυρισμένες, χαμογελαστές και έτοιμες για σκληρή δουλειά εμφανίστηκαν οι αθλήτριες της ΑΕΣ Ελληνικού στην πρώτη της νταμπλούχου Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης.
Διοίκηση και τεχνικό τιμ, καλοσώρισε ένα ακόμη πιό καλό ρόστερ από το περσινό και έθεσε τους στόχους για την νέα σεζόν.
Πρωτάθλημα και Κύπελλο ξανά. Πάντως ήταν αδύνατο να μην σκεφτούμε ότι αποκλείεται να μην συμμετάσχει στην Ευρώπη η ΑΕΣ Ελληνικού, όταν είδαμε μία-μία τις αθλήτριες να μπαίνουν στο γήπεδο.
Μας διαβεβαίωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν και ότι απλά η Άρτεμις Σπανού και η Εβίνα Μάλτση, συμμετέχουν ... φιλικά στις προπονήσεις τους.
Εμείς σας παρουσιάζουμε πλάνα και δηλώσεις της προπονήτριας Ελένης Καπογιάννη και των αθλητριών Πέλης Παπαμιχαήλ, Αριστέας Μαγκλάρα και Εβίνας Σταμάτη στο παρακάτω HD Video.






Η ανακοίνωση της ΑΕΣ Ελληνικού για τις μεταγραφές και το ρόστερ της περιόδου 2014-15: 
"Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης  Α.Ε. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το τεχνικό επιτελείο, τις ανανεώσεις αθλητριών και τις μεταγραφικές της κινήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
 Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας παραμένει η coach Ελένη Καπογιάννη με άμεσους συνεργάτες τους Γιώργο Παντελάκη και Σταυρούλα Πρασσά και γυμνάστρια την Κλαίρη Μαρτινοπούλου. Φυσιοθεραπευτής της ομάδας παραμένει ο Κωνσταντίνος  Λώλης.
 Για ακόμα μια χρονιά θα έχουμε στην οικογένεια του Ελληνικού τις Νατάσα Γκοτζή, Εβίνα Σταμάτη, Ανθή Μπαλτά, Νένα Νικολαΐδου, Τάνια Χαλιβέρα, Lykendra Johnson και Μαριρόζα Μπόνη.
 Τέλος καλωσορίζουμε τις νεοαποκτηθείσες αθλήτριες:
 Αριστέα Μαγκλάρα                 PG                  1.68cm
 Ρούλα Καλογήρου                     G                   1.71cm
 Αφροδίτη Κοσμά                        F                   1.87cm
 Πέλη Παπαμιχαήλ                    F/C                 1.90cm
 Στέλλα Φουράκη                      F/C                 1.88cm
 Βάσω Φουράκη                          G                   1.83cm
Ευχόμαστε σε όλες μας τις αθλήτριες να έχουν μια υγιή και γεμάτη επιτυχίες αγωνιστική χρονιά!
 Ειδικά στην εξαιρετική μας παίκτρια, εντός και εκτός παρκέ, που στάθηκε όμως άτυχη κατά την μεταβατική περίοδο Νατάσα Γκοτζή ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στα γήπεδα.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της Α.Ε. Σουρμένων-Ελληνικού
Ο Πρόεδρος
Σκουλιδάς Μιχάλης"

πηγή: www.sportshero.gr