titloi

23/2/16

Εθνική Γυναικών: Συνέχεια αύριο με Ελβετία

Στην πόλη Φρίμπουργκ βρίσκεται από το μεσημέρι η εθνική γυναικών όπου αύριο στις 21.00 θα αντιμετωπίσει την Ελβετία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.
Η ελληνική αποστολή πέταξε από το «Ελ. Βενιζέλος» για τη Ζυρίχη και από εκεί πήγε οδικώς στο Φρίμπουργκ, όπου αύριο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.


Οι αθλήτριες της εθνικής είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα με την Ελβετία πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη. Αν μάλιστα αυτή συνδυαστεί και με διαφορά θα είναι το ιδανικό στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.
Το βράδυ η εθνική ομάδα έκανε προπόνηση στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί με όλες τις αθλήτριες είναι ιδιαίτερα ευδιάθετες. Οι παίκτριες αρχικά στο ξενοδοχείο είδαν σε βίντεο αποσπάσματα από αγώνες της αντιπάλου και στη συνέχεια στο γήπεδο η προπόνηση εστιάστηκε στην τακτική και σε σουτ. Η Ελβετία είναι, άλλωστε, μια ομάδα που οι Ελληνίδες γνωρίζουν καλά, καθώς είχαν επικρατήσει με μεγάλη διαφορά στην αναμέτρηση που είχε γίνει το Νοέμβριο στη Χαλκίδα.
Το κλειστό γυμναστήριο του Φρίμπουργκ, πάντως, είναι ένα γήπεδο πολλαπλών χρήσεων με τις εξέδρες να ανοίγουν και να κλείνουν. Όταν οι εξέδρες είναι κλειστές, δημιουργούνται τρία βοηθητικά γήπεδα, ενώ όταν ανοίγουν υπάρχει η κεντρική αρένα με εξέδρες στο πλάι. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 2.750 θεατών.