titloi

18/2/16

Εθνική Γυναικών: Το βάρος στην τακτική

Στο φιλόξενο κλειστό «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας προπονήθηκε το  απόγευμα η Εθνική Γυναικών.  Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από τρεις μήνες επέστρεψε στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπου το Σάββατο στις 5μ.μ. (ΕΡΤ2) θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.


Οι αθλήτριες αρχικά μίλησαν στα τοπικά Μέσα για τον αγώνα με τη Ρωσία και στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση. Η τακτική σε άμυνα και επίθεση ήταν το βασικό κομμάτι που δούλεψαν οι διεθνείς με στόχο να μπορέσουν να χτυπήσουν τη Ρωσία στις όποιες αδυναμίες έχει. Πριν φύγει η ομάδα από το ξενοδοχείο για την προπόνηση οι παίκτριες παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από αγώνες της αντιπάλου. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε η Λολίτα Λύμουρα, η οποία ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.
*Εισιτήρια του αγώνα οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται αύριο από το Δημαρχείο Χαλκίδας, από το θέατρο Παπαδημητρίου και το κλειστό «Τ.Καμπούρης». Το Σάββατο (20/2) εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στο γήπεδο από το πρωί.