titloi

17/11/15

Εθνική Γυναικών: Άρχισε η προετοιμασία

Η Εθνική Γυναικών άρχισε την προετοιμασία της στο Κ.Γ. Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ενόψει των αγώνων με την Ελβετία και τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.
Το «παρών» έδωσαν και οι Ζωή Δημητράκου και Στέλλα Καλτσίδου, οι οποίες προσγειώθηκαν σήμερα στο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους στις οποίες αγωνίζονται. Και οι δύο από το αεροδρόμιο, βρέθηκαν στην προπόνηση και δίπλα στις συμπαίκτριές τους.

Η Εθνική Ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της χωρίς τις Πελαγία Παπαμιχαήλ και Νατάσα Γκοτζή, οι οποίες ήταν στην προπόνηση,  δεν ακολούθησαν όμως το πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους δύο πρώτους αγώνες της Προκριματικής Φάσης του Ευρωμπάσκετ 2017. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο ΚΓ Αγίου Θωμά αύριο (17/11) και την Τετάρτη (18/11), ενώ η αποστολή της Εθνικής Γυναικών θα μεταβεί την Πέμπτη (19/11) στη Χαλκίδα.







Η Αγγελική Νικολοπούλου υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στη σημερινή προπόνηση και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή της.
Στη διάθεση των ΜΜΕ
Η Εθνική Γυναικών θα βρίσκεται στη διάθεση των ΜΜΕ αύριο (17.30-17.45), πριν από την έναρξη της προπόνησης στο ΚΓ Αγ. Θωμά.