titloi

6/1/16

31ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά: Τι είπαν Καφαντάρη και Μίχα

Υψηλό είναι το επίπεδο του 31ου Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές προπονήτριες Ευχαριστημένες από το επίπεδο των αθλητριών αλλά και την διοργάνωση εμφανίστηκαν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες που παρακολούθησαν το 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων στον Κολινδρό και μίλησαν για τις εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση.
Η προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών και βοηθός της Εθνικής Γυναικών, Ελένη Καφαντάρη, δήλωσε: «Στη διάρκεια του τουρνουά αποδείξαμε για μια ακόμη φορά πως το μπάσκετ που αγαπάμε απαιτεί χρόνο και θυσίες από πλευράς παικτριών και προπονητών. Έτσι περάσαμε τα φώτα εντός γηπέδου, με ακόμη δύο αγώνες σήμερα μεταξύ ομάδων επιλέκτων κοριτσιών από όλη την Ελλάδα. Το επίπεδο του τουρνουά ήταν για ακόμη μια φορά πολύ υψηλό. Μας έδειξε τις δυνατότητες και το ταλέντο των κοριτσιών καθώς και τις αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουν και να διορθώσουν, για να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες και παίξουν μπάσκετ σε υψηλότερο επίπεδο. Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, γεμάτες εμπειρίες εντός και εκτός γηπέδου και περισσότερη διάθεση για δουλειά για το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΕΟΚ λειτουργεί άψογα στοχεύοντας στην ανάδειξη νέων αθλητριών και με το 31ο τουρνουά Χριστουγέννων μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε κι εμείς με την σειρά μας ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κατοίκους της περιοχής και τη δημοτική αρχή για την άψογη φιλοξενία όλες αυτές τις μέρες».


Η προπονήτρια της Εθνικής Παγκορασίδων, Ελένη Μίχα, ανέφερε: «Με αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων. Μέσα από τη φιλοσοφία του προγράμματος που βασίστηκε στην προπόνηση και εφαρμογή των βασικών στοιχείων του αθλήματος, οι πρωταγωνίστριες του τουρνουά, αθλήτριες, ανταποκρίθηκαν πλήρως δίνοντάς μας την σιγουριά ότι με διαρκή δουλειά και συνέπεια σε αυτό που αγαπούν, θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην εξέλιξη του γυναικείου μπάσκετ. Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω την ΕΟΚ, τους προπονητές που συμμετείχαν και τις αθλήτριες γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια, δε θα μπορούσαμε να έχουμε μια πανελλαδική εικόνα του αθλήματός μας στις μικρές ηλικίες. Ακόμη ευχαριστώ τους τοπικούς παράγοντες και τον κόσμο του Κολινδρού για την θέρμη με την οποία μας υποδέχθηκαν, αφήνοντάς μας τις καλύτερες εντυπώσεις».