titloi

12/5/15

Νίκη Λευκάδας: Συνεχίζουν Δουβίτσας-Βαφιάς - Βγήκε το νέο ΔΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Νίκης Λευκάδας οι προπονητές Νίκος Δουβίτσας και Θεοδόσης Βαφιάς θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 


Σας ενημερώνουμε ότι οι προπονητές μας Νίκος Δουβίτσας και Θεοδόσης Βαφιάς θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η επόμενη θα είναι η πέμπτη σαιζόν του Νίκου και η τρίτη του Θεοδόση ως προπονητές της γυναικείας ομάδας μας. Στα δύο χρόνια που συνεργάζονται έχουν οδηγήσει την ομάδα μας σε 39 νίκες και μόλις 5 ήττες στο πρωτάθλημα της Α2.
Φέτος πέτυχαν μια σειρά από ρεκόρ μεταξύ των οποίων αυτό της μοναδικής αήττητης ομάδας σε όλες της εθνικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών και οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο στην Α1
Η επόμενη χρονιά θα είναι ιστορική για τους προπονητές μας καθώς θα έχουν την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα ηγηθούν μιας ομάδας από το νησί μας στην κορυφαία εθνική κατηγόρια.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν με επιτυχια στις προκλήσεις της επόμενης χρονιάς.







ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Έγινε η ΓΣ - Βγήκε το νέο ΔΣ

Την Κυριακή 10/5/2015 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Νίκης Λευκάδας, που ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός της 2τίας. - Έγινε ψηφοφορία που ανέδειξε τα άτομα του νέου ΔΣ. - Τη Δευτέρα, συγκροτήθηκε το νέο σώμα του ΔΣ. - Η Αγνή Κρητικού συνεχίζει στην προεδρία και τη νέα χρονιά που θα βρει τη Νίκη Λευκάδας στην Α1.
Την Κυριακή 10/5/2015 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Α.Σ. Νίκη Λευκάδας. Στη συνέλευση έγινε ενημέρωση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός της τελευταίας διετίας. Στη συνέχεια έγινε ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία. 

Τη Δευτέρα 11/5/2015 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έπειτα από ομόφωνη απόφαση καθόρισε τις αρμοδιότητες των μελών του ως εξής:

Πρόεδρος: Αγνή Κρητικού
Αντιπρόεδρος: Αθηνά Βρεττού
Γραμματέας: Όλγα Θειακού
Ταμίας: Πέτρος Ματαράγκας

Μέλη
Δημήτρης Αργυρός
Δημήτρης Λάζαρης
Κώστας Φραγκούλης
Γιάννης Πολίτης
Μαρία Γράψα

Αναπληρωματικά Μέλη
Γιώργος Μπάρκας
Ηλίας Βασιλείου
Ευαγγελή Αγγελάκη