titloi

23/10/14

Α1 Παναθηναϊκός :Γλυνιαδάκη «Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα»

Από τις κορυφαίες σε απόδοση παίκτριες του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου την περασμένη Κυριακή ήταν η Κατερίνα Γλυνιαδάκη.



Η διεθνής σέντερ μίλησε για το κλειδί της νέας πράσινης επιτυχίας τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν ομάδα δείχνοντας ποιότητα και χαρακτήρα και δεν επηρεάστηκε από τα προβλήματα.
«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική επιτυχία, όπως βέβαια και κάθε νίκη είναι σημαντική. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παίζεις σε κοινό που είναι εναντίον σου, όπως είναι και δύσκολο για τις αντίπαλες ομάδες όταν αγωνίζονται στην έδρα μας. Παίξαμε όμως σαν ομάδα και έτσι καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αγώνα και να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις απαιτήσεις της αναμέτρησης», ήταν τα λόγια της Γλυνιαδάκη στην εφημερίδα «Πράσινη».
Για άλλο ένα ματς ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με απουσίες (Καλέντζου, Δίελα), ενώ στις αρχές της δεύτερης περιόδου αποβλήθηκε και Ολιβερ. «Σίγουρα κάθε μέλος της ομάδας είναι σημαντικό και κάθε απώλεια μετράει για μας. Με ατομική ευθύνη και ομαδική συνοχή, όμως, μπορέσαμε να καλύψουμε το κενό των κοριτσιών που δεν μπόρεσαν να παίξουν μαζί μας», εξήγησε η σέντερ των πρασίνων.

Αναφορικά με το μυστικό της νίκης στο Βόλο και τη δική της απόδοση (10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κοψίματα) η διεθνής σέντερ σχολίασε: «Είχαμε σωστό πλάνο και καθοδήγηση από τους προπονητές, ενώ παράλληλα η ομάδα έδειξε την ποιότητα και το χαρακτήρα της. Και εγώ από την πλευρά μου έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου τόνισε «Το Ρύσιο είναι αξιόλογος αντίπαλος, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μας ενδιαφέρει να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα, και φυσικά θέλουμε τη νίκη. Θα έχουμε και την στήριξη των φιλάθλων, το οποίο σίγουρα μας βοηθάει πολύ».

πηγή : http://www.leoforos.gr/