titloi

10/10/14

Α1 Ολυμπιακός Βόλου Καπουρνιώτης: «Πιστεύουμε στην ομάδα, συνεχίζουμε πιο δυνατά»

Το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών δεν πρόκειται να πτοήσει τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με τον προπονητή της Μιχάλη Καπουρνιώτη που δήλωσε στο Goalpost.gr:





«Πραγματικά στεναχωρηθήκαμε από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Όμως, δεν έχουμε περιθώρια για να τα ...βάψουμε μαύρα. Άλλωστε το πρωτάθλημα μόλις τώρα ξεκίνησε. Χάσαμε από μια εξαιρετική ομάδα που θεωρώ πως θα έχει πολύ αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Βάζουμε τα κεφάλια κάτω και δουλεύουμε ακόμη πιο δυνατά. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας πτοήσει.

Την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε στην Αθήνα την πανίσχυρη νταμπλούχο Ελλάδος ομάδα του Ελληνικού. Θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας πάντα τις δυσκολίες που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε.


Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας, όπως την πιστεύουν και οι άνθρωποι της Επιτροπής μπάσκετ που μας συμπαραστέκονται με μοναδικό τρόπο και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του βολιώτικου μπάσκετ να σταθούν κοντά μας. Το ταξίδι τώρα ξεκίνησε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι συναρπαστικό» κατέληξε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων».