titloi

16/8/13

Ένας χρόνος Μiss Match Basket και συνεχίζουμε....




Σήμερα το Miss Match Basket κλείνει ένα χρόνο όλα ξεκίνησαν από μια δοκιμή από μια πλάκα για το πως μπορώ να φτιάξω ένα blog. Ψάχνοντας για ειδήσεις για το γυναικείο μπάσκετ έβρισκα ελάχιστα site  και blog που θα μπορώ να ενημερώνομαι μόνο για το γυναικείο μπάσκετ. Έτσι μου μπήκε μια ιδέα πως θα κατασκευάσω το δικό μου blog ? πώς θα ήθελα να είναι?  τι όνομα θα του έδινα?

Οπότε σιγά σιγά άρχισα να το φτιάχνω...

Στην αρχή δεν το ήξερε κανείς ντρεπόμουν πάρα πολύ,  αλλά όπως λέει η παροιμία '' όποιος ντρέπεται κακά ζει'', έτσι άρχιζα να το δημοσιεύω και να το λέω ώστε να δουν αν αυτό που έβλεπαν τους άρεσε και έτσι άρχισαν να το μαθαίνει κόσμος  και να παίρνω θετικά σχόλια για την δουλεία που είχα κάνει. Μέρα με την μέρα οι επισκεψιμότητα άρχιζε να αυξάνεται και αυτό μου έδινε κουράγιο ώστε να συνεχίσω. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που κάθε μέρα επισκέπτεστε το blog μου συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι και θα ήθελα να απευθυνθώ σε όσους ασχολούνται με το γυναικείο μπάσκετ (παίκτριες,προπονητές, έφοροι, πρόεδροι, φίλαθλοι, κτλ) συνεχίστε αυτό που κάνετε και αγαπάτε γιατί το γυναικείο μπάσκετ έχει ακόμα πολλά να δώσει....