titloi

19/8/13

Α1 Παναθηναικός - Σαμαντούρα: "Να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας"

Οι Πρωταθλήτριες ξανάσμιξαν στο κλειστό της Λεωφόρου από το πρωί, όπου και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση. Σκληρή δουλειά, πειθαρχία και παναθηναϊκή ψυχή είναι για ακόμα μια χρονιά η συνταγή με την ευχή στο τέλος της σεζόν να πάνε όλα! 



«Στηρίζω την νέα προσπάθεια»

Η προπονήτρια Γιασεμή Σαμαντουρα ανέφερε: «Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες του Παναθηναϊκού για εμάς είναι δύσκολο το έργο φέτος γατί πρέπει να διατηρήσουμε τα σκήπτρα. Στόχος είναι να εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή και να αναδεικνύουμε νεαρές παίκτριες παράλληλα με τον πρωταθλητισμό. Η προσπάθεια που γίνεται από τη νέα διοίκηση είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά γιατί τα παιδιά γνωρίζουν το αντικείμενο και έχουν όρεξη και αγάπη για την ομάδα. Εγώ προέρχομαι από τον Παναθηναϊκό, αγαπώ τον Παναθηναϊκό και στηρίζω αυτή την προσπάθεια και θέλω να πάει καλά. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας όπως και πέρυσι και κάθε απόγευμα που έρχεται στο γήπεδο να φεύγει χαρούμενος. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και στη νέα διοίκηση». 

«Τα κεφάλια μέσα»

Η Πρωταθλήτρια Ιωάννα Διέλα ως «παλιά» τόνισε: «Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και τώρα τα κεφάλια μέσα. Ξεκινάμε δυναμικά την προετοιμασία γιατί ο στόχος μόνο με τη σκληρή δουλειά επιτυγχάνεται. Περιμένω με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα στο γήπεδο μας γιατί θέλω να θυμηθώ τις περυσινές στιγμές και ο κόσμος να είναι για ακόμα μια φορά δίπλα μας γιατί είμαστε σαν οικογένεια, να ευχηθώ καλή χρονιά στην ομάδα μας και σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου». 


«Ο κόσμος ο 6ος παίκτης»

Ενώ η «νέα» Άννα Καβάσιλα είπε: «Στόχος είναι το νταμπλ. Σκληρή δουλειά και ο κόσμος στο πλευρό μας. Είναι πολύ σημαντικό να γεμίζει το γήπεδο ο κόσμος που είναι ο 6ος μας παίκτης. Νιώθω καλά γιατί αγωνίζομαι στην πρωταθλήτρια ομάδα το κλίμα είναι πολύ καλό όπως και το προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή χρονιά».