titloi

17/2/15

Κλήρωση Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Γλυφάδας η κλήρωση του 16ου Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου των Γυναικών που θα διεξαχθεί  13-15 Μαρτίου  2015 στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».
Τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν ως εξής:
13 Μαρτίου 2015
ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού - ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας
ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου - Τερψιθέα Γλυφάδας

Πριν την έναρξη της διαδικασίας οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αναφέρθηκαν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου.
Γιώργος Παπανικολάου (Δήμαρχος Γλυφάδας):  «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες που συμμετέχουν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Είναι χαρά και τιμή μας να φιλοξενούμε αυτή τη διοργάνωση στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης μας και να την υποστηρίζουμε. Αυτή η διοργάνωση είναι μια από τις προκλήσεις μας και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πρωτέα Βούλας, στο Ελληνικό, στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και στην Τερψιθέα Γλυφάδας. Θα κάνουμε από την πλευρά μας ό,τι μπορούμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Θα επικοινωνήσουμε όσο γίνεται καλύτερα τη διοργάνωση και να την τιμήσουμε. Ευχαριστώ το προεδρείο της ΕΟΚ που επέλεξε την πόλη μας. Θα είμαστε δίπλα σε τέτοιες διοργανώσεις».
Αριστείδης Γολέμης (Β’ Αντιπρόεδρος ΕΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων): «Είναι πολύ μεγάλη χαρά μου  που θα έχουμε τέσσερις πρωταγωνίστριες ομάδες στο φάιναλ φορ. Είναι χαρά μας που έρχεται και ο Βορράς στην Αθήνα. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τον Περικλή  Δορκοφίκη. Και ιδίως εσάς δήμαρχε, διότι για εμάς η διοργάνωση είναι σπουδαία και από τις σημαντικότερες που κάνουμε. Θα γίνουν καλοί αγώνες, θα έχουμε και αρκετό κόσμο και σίγουρα δεν θα νιώσει μοναξιά το Ρύσιο. Θέλουμε κόσμο στο γήπεδο Ο καλύτερος να πάρει το κύπελλο πάντοτε με αθλητικά πλαίσια».
Δημήτρης Μπασούρης (Ταμίας ΕΟΚ): «Ευχαριστούμε το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για τη φιλοξενία. Η τοπική αυτοδιοίκηση και ο αθλητισμός πρέπει να είναι σε άμεση αλληλεξάρτηση και αυτό για εμάς στην ομοσπονδία είναι σημαντικό. Η πρωτοβουλία του κυρίου Παπανικολάου να στηρίξει τον αθλητισμό είναι ιδιαίτερα σημαντική. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και ο καλύτερος να κερδίσει. Οι Θεσσαλονικείς να ξέρουν ότι θα είναι πολύ ζεστή η φιλοξενία».
Περικλής Δορκοφίκης (Τομεάρχης Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας):  «Για μας είναι η δεύτερη μεγάλη αθλητική εκδήλωση που αναλαμβάνουμε. Ήταν μια ευκαιρία να φιλοξενήσουμε το Κύπελλο Γυναικών στην πόλη μας. Εύχομαι σε όλες στις ομάδες να παίξουν ωραίο μπάσκετ και ας κερδίσει ο καλύτερος».