titloi

11/12/13

Α1 Αθηναϊκός: Παρελθόν ο Αποσκίτης στον πάγκο ο Ζευγώλης

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αποσκίτη ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκού. Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Ζευγώλης.

Η Διοικούσα Επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκού θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζευγώλη, ο οποίος αμέσως μετά τη συμφωνία με τον σύλλογο δήλωσε:

"Θεωρώ ότι κάτι έχω αφήσει στη μέση, από πέρυσι -περίπου τέτοιο καιρό που οι δρόμοι μου με τον Αθηναϊκό χώρισαν. Επιστρέφω σε μια ομάδα που την αγάπησα και με αγάπησε, όπου πολλά πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Διαδέχομαι τον Δημήτρη Αποσκίτη, που εκτός από προσωπικός μου φίλος είναι και καταξιωμένος προπονητής. Κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς και τα άλλα -γνωστά- προβλήματα των απουσιών, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει το έργο του.




Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, αφού ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και μια σειρά καθοριστικών αγώνων. Πάμε παρακάτω, χρειάζεται να κοιτάξουμε μπροστά, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να δικαιώσουμε και τους ανθρώπους που επενδύουν, αλλά και τους ανθρώπους που εργάστηκαν μέχρι σήμερα στην ομάδα".

Η Διοικούσα Επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκού θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της διαδρομής του Δημήτρη Αποσκίτη. Η σχέση του με τον σύλλογο παραμένει άριστη, όπως κι ο ίδιος τόνισε:

"Φεύγω σαν φίλος από τον Αθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τον πρόεδρο της ομάδας Γιέσπερ Ουίκστρομ, όχι μόνο γιατί είναι συνεπέστατος προς τον σύλλογο, αλλά και γιατί στο πρόσωπό του βρήκα έναν πραγματικό φίλο. Τόσα χρόνια προπονητής, δεν είδα ποτέ πρόεδρο με τόσο πάθος και αγάπη για την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, τους συνεργάτες μου για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και να ευχηθώ στον φίλο Γιώργο Ζευγώλη και στις παίκτριες του X-LEVEL Αθηναϊκού καλή συνέχεια".