titloi

28/9/15

Α1 Παναθηναϊκός :Αγιασμός και φωτογράφιση στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος» (pics)





Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (28/9) ο αγιασμός και η MediaDay των τριών ομαδικών τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. (μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών-γυναικών».




Μιχαλαριάς: «Να παλεύετε για την ομάδα»

Αμέσως μετά το καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Πανασιολογ. Αρχιμανδρίτης, Νικόδημος Φαρμάκης, ο πρόεδροτςτου Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς πήρε το λόγο:
«Η χρονιά πλέον ξεκίνησε και επίσημα. Δεν θα πω πάλι τα ίδια, οι πιο παλιοί τα γνωρίζουν. Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία και είμαι πεπεισμένος πως οι προσπάθειες των ομάδων θα πετύχουν. Θα πάμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, περιβάλλεται από είκοσι τμήματα. Το βόλεϊ γυναικών-ανδρών και το μπάσκετ γυναικών, είναι από τα τρία μεγαλύτερα . Το κλειστό της Κυψέλης και εδώ αναμένεται να είναι γεμάτο, όπως και κάθε χρόνο. Δεν θα πω ότι πρέπει να βγούμε πρώτοι. Να κυνηγάμε κάθε στόχο ξεχωριστά, όλα τα τμήματα, να παλεύουνε όλοι αθλητές όλων των τμημάτων. Να μην τα παρατάνε. Ο Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή. Αυτό είναι το στοιχείο του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα, αυτό που τον νοιάζει είναι οι αθλητές μας να δείχνουν αθλητική ψυχή. Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν να σας δούνε να παλεύετε για την ομάδα που αγαπάμε όλοι με μαχητική ψυχή. Να δείχνετε ότι προσπαθείτε. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και όλα θα γίνουν».



Πρέκας: «Κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια»

Τέλος ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, Πέτρος Πρέκας είπε: «Σε όλα τα τμήματα ας ευχηθούμε υγεία και επίτευξη των στόχων. Εμείς στο μπάσκετ γυναικών αυτό που έχουμε βάλει στόχο είναι να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε τη νίκη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πάμε όπως και πέρυσι παιχνίδι παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πέρυσι χάσαμε για ένα πόντο το πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει δύναμη κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια. Λέω στις αθλήτριές μου ότι το πρωταθλημα δεν είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός –αν και η έλευσή του βοηθάει στην προβολή του αθλήματος- γιατί υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες. Οι δυο ξένες που έχουν επιτραπεί φέτος κάνουν ανταγωνιστικές όλες τις ομάδες».