titloi

29/9/15

Α1 ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Μία νίκη, μια ήττα με Τερψιθέα Γλυφάδας

Με μία νίκη και μία ήττα ολοκληρώθηκαν τα φιλικά της Νίκης Λευκάδας στην Αθήνα, εναντίον της Τερψιθέας Γλυφάδας και τώρα τα κορίτσια μπαίνουν σε ρυθμούς κυπέλλου(4/10 με Αθηναϊκό). Να βρεθούν οι ρόλοι και ο ρυθμός συνέστησε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δουβίτσας.

Στο πρώτο φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, η Νίκη Λευκάδας κέρδισε την Τερψιθέα, με 71-63, παίζοντας καλά στο 3ο δεκάλεπτο, όμως οι δύο ομάδες παρουσίασαν κακό μπάσκετ.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν η σειρά της Τερψιθέας να πάρει την άτυπη ρεβάνς, με 53-45. Μάλιστα στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν σταμάτησε ο χρόνος. Με την εικόνα της Νίκης Λεύκαδας να είναι πολύ κακή.

Ο Νίκος Δουβίτσας, με την συμπλήρωση όλων των φιλικών και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, προχώρησε στην εξής δήλωση: Τα φιλικά παιχνίδια τελείωσαν και ξεκινάμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον αγώνα του κυπέλλου, όπου πάμε σε μία ομάδα που είναι η πιο πετυχημένη στο γυναικείο αθλητισμό. Δύσκολη έδρα, καλή ομάδα, αλλά εμείς όπως σε κάθε αγώνα πάμε για να κερδίσουμε. Είμαστε η πιο νεανική και άπειρη ομάδα, με κοπέλες που περιμένουμε να βγάλουν ενέργεια και πάθος μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε 5 νέες παίκτριες και σημαντική την απουσία της Κανταρά και περιμένω να βρούμε ρυθμό και ρόλους για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 





πηγή: http://www.lefkadasportnews.gr/