titloi

23/12/14

Α1 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου : Άννα Μούρτου: «Διπλή η χαρά»

Η αρχηγός της ομάδας, Άννα Μούρτου μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την μεγάλη πρόκριση στο final four του Κυπέλλου Ελλάδος και καλεί τους φίλους της ομάδας στο 11ο Τουρνουά «Χριστίνα Παπακωνσταντίνου» που θα διαξαχθεί 27-28 Δεκεμβρίου.

«Τα τελευταία χρόνια η κάθε νέα σεζόν κρύβει και μια ευχάριστη έκπληξη για μας, που βέβαια είναι ανταμοιβή για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο μας. Αρχικά η άνοδος στην Α’1 κατηγορία, έπειτα η πολύ καλή πορεία σε αυτή και τώρα η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. Ίσως κάποιοι να πιστεύουν πως η πρόκριση λόγο και του τρόπου διεξαγωγής του κυπέλλου είναι σε κάποιο ποσοστό και θέμα τύχης. Εγώ πιστεύω ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και εμείς τολμήσαμε να ονειρευτούμε το κάτι παραπάνω. Προσωπικά είμαι διπλά χαρούμενη για όλες αυτές τις επιτυχίες. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο συναίσθημα να κατακτάς τους στόχους σου, που γίνεται ακόμη πιο όμορφο όταν είναι με την ομάδα που αγαπάς.
Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να είναι κοντά μας στο τουρνουά που θα διοργανώσουμε για ακόμη μια χρονιά στη μνήμη της αθλήτριας του συλλόγου μας Χριστίνας Παπακωνσταντίνου, και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27-28/12/2014 και παράλληλα θα λειτουργήσει BAAZAR για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι μια πράξη αγάπης που θα χαρούμε να στηρίξετε με την συμμετοχή σας.
Εύχομαι στους ανθρώπους της ομάδας μας αλλά και σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία και αγάπη. Να περάσουμε όμορφα τις γιορτινές μέρες κοντά στις οικογένειες μας και τους φίλους μας και να γυρίσουμε με το καλό και πάλι στα γήπεδα υγιείς και με διάθεση για ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

πηγή :http://rysiobc.altervista.org/