titloi

7/4/14

ΕΚΑΣΚ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Πρωταθλήτρια το Αρκάδι...

Οι Ρεθυμνιώτισσες κατέκτησαν για 8η συνεχόμενη χρονιά τον παγκρήτιο τίτλο. Η ομάδα του Κώστα Πλευράκη έφτασε στο άνετο 3-0 επί του Ηροδότου αλλά δεν σταματά εκεί, καθώς στόχος της είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Οι Ρεθυμνιώτισσες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ηρόδοτο, του οποίου και επικράτησαν με 50-17.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ - ΑΟΝΑ Ηρόδοτος 50-17
Δεκάλεπτα: 13-7, 28-9, 38-17, 50-17.
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Κώστας Πλευράκης): Μπότσι 8(1), Σταγάκη,  Ζουμπεράκη 5, Αγαθαγγέλου 2, Σταθοπούλου, Σαλιάι, Μούκα 6(2), Λίτσι 11(1), Δημήτρη 10(1), Λελεδάκη 6, Μίχου, Στεφάνου 2.
ΑΟΝΑ Ηρόδοτος (Α. Χριστοδούλου): Σακουλάκη Γ. 2, Βαρελτζή Ν. 5, Σαμπροβαλάκη 2, Δανδουλάκη 8, Γιαλαμά, Σωπίκου, Πασχαλίδη, Νησωτάκη, Πασπαράκη, Καραπιδάκη, Ζιώγου, Βαρελτζή Αικ.

Κώστας Πλευράκης: «Στόχος το μετάλλιο»
Ο «μαέστρος» των επιτυχιών, με δηλώσεις του, επεσήμανε πως η ομάδα του καλείται να συνεχίσει τη δουλειά για να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
«Για πολλά χρόνια, το τμήμα νεανίδων του ΟΚΑ Αρκάδι καταφέρνει και ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κρήτης. Κάποιοι νομίζουν πως αυτό το επίτευγμα είναι εύκολο. Θα είναι άδικο για τα παιδιά να νομίζει κάποιος πως είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολο και γίνεται με πολύ δύσκολες συνθήκες. Πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Η κατάκτηση του παγκρήτιου πρωταθλήματος ήταν ο πρώτος στόχος. Τώρα έχουμε τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και αν όλα πάνε καλά θα προκριθούμε στο φάιναλ-6. Έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη, καθώς αυτή η ομάδα έχει πολλές επιτυχίες και δεν μπορούμε να αρκεστούμε σε μία καλή πορεία.
Ο στόχος είναι να περάσουμε τα προκριματικά και μετέπειτα να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Βέβαια, εξαρτάται από την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο και μερικές φορές για το χειρότερο. Το κάναμε πέρυσι στο ματς με την Τρίπολη, καθώς αν είχαμε κατακτήσει τη νίκη, τότε θα διεκδικούσαμε ένα από τα δύο πρώτα μετάλλια. Δυστυχώς χάσαμε το ματς αυτό στον πόντο.
Όσο αφορά τη φετινή χρονιά, αν είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτό το στόχο και δουλέψουμε πάνω σε αυτόν. Αν δεν έχουμε αδικίες όπως άλλες χρονιές, τότε νομίζω πως είναι εφικτό να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».