titloi

28/2/14

ΕΚΑΣΚ ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Νίκη για ΟΑΧ - Ρήξη χιαστού η Καρλάφτη


ΟΑΧ – Ηρόδοτος 55-37
O ΟΑΧ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Ηρόδοτο στο κλ. Σούδας και έτσι προηγείται πλέον στις νίκες με 2-1.
Οι γηπεδούχες πήραν από την αρχή το προβάδισμα και αύξησαν κατά πολύ τη διαφορά στην επανάληψη.

O.A.X – A.O.N.A Ηρόδοτος 55-37
Δεκ: 13-7,  23-15, 43-25, 55-37
ΟΑΧ (Κασικτσόγλου) : Τζουγκράκη 13 (3), Κουλούρη Μ. 6, Παγουράκη 2, Κασωμένου 2,  Νταουντάκη 2,  Κουλούρη Σ. 8(1), Ζυφι, Κυβρικοσαιου 5, Βουδούρη 1, Μαρνελάκη 6, Τσιχλάκη 10(2), Σπανουδακη
Α.Ο.Ν.Α Ηρόδοτος (Χριστοδούλου): Σακουλάκη Γ., Γιαλαμά 4, Σοπίκου 6, Μιχοπούλου, Νησιωτάκη 4, Πασπαράκη, Καραπιδάκη 2, Ζιώγου, Σακουλάκη Κ., Βαρελτζή 10, Καρλάφτη, Δανδουλάκη 11.

Στο άλλο ζευγάρι, το Αρκάδι έκανε το 3-0 στις νίκες χωρίς αγώνα (το Ηράκλειο παραιτήθηκε από το ματς στο Ρέθυμνο) και προκρίθηκε στον τελικό.



Άτυχη του αγώνα ήταν η Καρλάφτη, που τραυματίστηκε στα μέσα του 1ου δεκάλεπτου όπου
διαγνώστηκε  ρήξη χιαστού και ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένη να υποβληθεί σε χειρουργείο  στις επόμενες μέρες.

 Η ιστοσελίδα prismasport.gr αναφέρει τις σχετικές δηλώσεις της ίδιας και του προπονητή της Αλέξη Χριστοδούλου .
Καρλάφτη : "Στεναχωρήθηκα πολύ που μου συνέβη αυτός ο τραυματισμός,εύχομαι κάτι τέτοιο να μην συμβεί σε κανένα,από εκεί και πέρα χρειάζεται υπομονή επιμονή δύναμη κουράγιο όλα αυτά τα αντλώ από την οικογένεια μου τις συμπαίκτριες μου τον κόουτς και τους φίλους μου που είναι και θα είναι δίπλα μου σε ότι χρειαστώ. Άλλωστε τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Όσο αναφορά τη δήλωση του κόουτς, με συγκίνησε πολύ γιατί τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο αλλά και σαν προπονητή και τον ευχαριστώ πολύ για την στήριξη που πάντα είχα από εκείνον! Τίποτα δεν τελειώνει εδώ,ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει να ονειρεύομαι".

Χριστοδούλου : "Ο  τραυματισμός της Καρλάφτη σίγουρα επηρεάζει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας γιατί ήταν μια παίκτρια που μας έδινε λύσεις σε πολλές θέσεις και σε διάφορους ρόλους. Εμείς σαν ομάδα πρέπει να προσαρμοστούμε κατάλληλα και οι παίκτριες που θα κληθούν να καλύψουν το κενό να ανταποκριθούν ανάλογα. Τα παραδείγματά τα έχουμε. Ένα είναι η Κοιλάδη η οποία μας βοήθησε πάρα πολύ ώστε να μην φανεί το κενό από την αποχώρηση της Μαρίας Γιαλιτάκη. Η ομάδα κέρδισε μια παίκτρια. Το άλλο είναι η Δανδουλάκη στο παιχνίδι με τον Εύνικο η οποία αγωνίστηκε 40 λεπτά , μας βοήθησε με τα σουτ να σπάσουμε με επιτυχία της σύνθετες άμυνες του αντιπάλου και στην άμυνα έκανε αυτό που της ζήτησα βοηθώντας σημαντικά όλη την ομάδα.Σε αυτές τις προσαρμογές και τις προκλήσεις πρέπει να ανταποκριθούν σε μεγαλύτερο βαθμό οι παίκτριες της ομάδας των κορασίδων μια και ο στόχος που είναι η παρουσία της ομάδος στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος δεν αλλάζει. Τέλος θα ήθελα να πω ότι ο τραυματισμός της Καρλάφτη με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ όχι τόσο σαν προπονητή αλλά σαν άνθρωπο. Όμως ξέρω ότι η Ρένια θα βγει πιο δυνατή μέσα από αυτή την περιπέτεια και θα επιστρέψει δυναμικά μέσα στα γήπεδα. Όλη η ομάδα θα είμαστε κοντά της" 

Mε ανακοίνωση του το σωματείο του Ηροδότου εκφράζει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην αθλήτρια του, Ρένια Καρλάφτη για τον τραυματισμό που υπέστη . Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο πρόεδρος, τo Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι αθλητές του Α.Ο.Ν.Α Ηροδότου θέλουμε να εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και περαστικά στην αθλήτρια του Γυναικείου Ρένια Καρλάφτη, η οποία τραυματίστηκε στον αγώνα των Νεανίδων απέναντι στα Χανιά και της ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα σιδερένια και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους